Ristonet.ro site-ul ideal pentru achizitii on-line.

       Cu o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu pe piata italiana, ne-am gandit sa venim in intampinarea dumneavoastra prin intermediul acestui portal e-commerce ristonet.ro, unde puteti achizitiona produsele necesare finalizind comanda pana la efectuarea platii, inclusiv.

      Primul nostru obiectiv este furnizarea de echipamente si accesorii Ho.Re.Ca. de calitate absoluta, la un pret extrem de avantajos, raportul calitate/pret fiind cel mai bun de pe piata web. Pentru a realiza acest lucru ne bazam pe parteneriatul celor mai bune marci italiane.

    Firma nostra vinde in mod exclusiv prin intermediul internetului, pentru a permite achizitionarea de echipamente profesionale scumpe, la un pret accesibil tuturor, adausul comercial fiind foarte mic datorita faptului ca am redus la minim cheltuielile de afaceri.

    Serviciul nostru catre clienti se remarca prin fiabilitate si seriozitate, rapiditate si eficienta in livrarea comenzilor, cerinte pe care un client le pretinde in toate achizitiile on-line.

   Suntem la dispozitia dumneavostra pentru orice informatie si nelamuriri referitoare la produsele noastre prin e-mail, telefon sau in sectiunea “Contact” din cadrul site-ului. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice alte produse chiar daca nu sunt prezente in interiorul site-ului din diferite motive commerciale.