Ristonet.ro se angajeaza sa nu transmita datele utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Astfel, Furnizorul va retine datele utilizatorilor si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Ristonet.ro, privind procesarea si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Ristonet.ro poate notifica prin newsletter utilizatorii privind ofertele curente, informatii referitoare la furnizori si poate trimite felicitari.

Utilizatorul va avea posibilitatea să modifice ulterior datele si adresa înregistrată și să filtreze mesajele pe care va dori să le primească în continuare din partea Ristonet.ro. Ristonet.ro nu promoveaza mesajele de tip spam, iar orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.ristonet.ro poate opta pentru eliminarea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca un utilizator nu mai doreste sa primeasca newsletterul Ristonet, se poate dezabona trimitandu-ne un mail la adresa office@ristonet.ro sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.